Vejle Boldklub kan her små tre uger forud for premieren i NordicBet Ligaen som noget helt nyt præsentere tre typer af sæsonkort.

Klubben har valgt at segmentere sæsonkortet, således at der nu er flere muligheder for at erhverve dét sæsonkort, der passer bedst til den enkelte tilskuers behov.

Samtidig har Vejle Boldklub valgt at tilgodese alle tre sæsonkort med eksklusive muligheder for middag med spillertruppen og oplæg ved nøglepersonerne i klubben samt andre unikke muligheder og tilbud kun forbeholdt sæsonkortholderne.

• Vi har valgt at ryste posen. Efter nedrykningen har loyale VB-tilhængere budt ind med idéer og tiltag, der forhåbentligt vil bidrage til, at flere tilskuere beslutter sig for at købe et sæsonkort. Prisen pr. kamp gør det i hvert fald attraktivt, og de ekstra goder, der følger med, bidrager også til et endnu tættere forhold mellem klub og fans, fortæller økonomichef og billetansvarlig hos Vejle Boldklub, Brian Kristensen.

Vejle Boldklub vil i sæsonen 2019/2020 spille 17 hjemmekampe på Vejle Stadion. Herudover kan der komme eventuelle pokalkampe

• Jeg håber, at de loyale sæsonkortholdere vil være med til at markedsføre det nye tiltag, og at alle de tilskuere, der fandt vej til Nørreskoven sidste sæson, også vil kigge på muligheden for at få en lav pris pr. kamp gennem den type af sæsonkort, der passer bedst til netop dem. Samtidig ser vi i klubben frem til at møde sæsonkortholderne til spillermiddag og foredraget med direktør Henrik Tønder, teknisk chef Jacob Krüger og talentchef Steen Thychosen. Foredraget vil blive afholdt to gange over den kommende sæson. Det bliver også en måde at drage de mest loyale VB-tilhængere tættere på klubben, fortæller Brian Kristensen.

De tre typer af sæsonkort hos Vejle Boldklub har hver indbygget en ”eksklusiv invitation” til ”spillerkomsammen” og foredrag med klubbens sportslige ledelse og talentchef to gange pr. sæson. Typisk i august og februar.

• Vi solgte 500 sæsonkort til den sidste sæson i Superligaen, og med øje for det gennemsnit, som vi både havde forrige sæson og i Superligaen, så har vi ikke været gode nok til at sælge sæsonkort eller lytte til de behov, der var hos stadionbrugerne. Det har vi gjort nu, og målet er i første omgang at sælge 1000 sæsonkort, afslutter Brian Kristensen.

Derudover vil alle sæsonkortholdere én gang årligt kunne erhverve to ekstra billetter til en valgfri hjemmekamp samt andre eksklusive muligheder for sæsonkortholdere.

Du kan læse mere om de nye sæsonkort på www.vejle-boldklub.dk/saesonkort og følge med på Vejle Boldklubs Facebook- og Instagram-side de sidste 14 dage frem mod sæsonstart for mere information.

Tekst: Morten Pelch