Vejle Boldklub kan til forårspremieren søndag mod HB Køge kl. 15.00 præsentere et helt nyt socialt initiativ, der vil pryde den historiske røde trøje.

Initiativet er navngivet efter Kong Hans Eg, der gennem hele Vejle Boldklubs historie har været solidt funderet i Nørreskovens muld på toppen af Roms Hule.

Kong Hans Eg og de indtil videre otte sponsorer, der har bakket op om initiativet, har sammen med Vejle Boldklubs hovedsponsorer Arbejdernes Landsbank og AL-finans til formål at støtte op om og skabe glæde for Vejles udsatte børn og unge.

Henrik Tønder, direktør hos Vejle Boldklub,  fortæller om klubbens nye initiativ:

-Vejle Boldklub vil være noget for alle i og omkring Vejle. Vi tror på, at fodbolden og netværket omkring denne også skal bruges til at give glæde, fællesskab og holdånd videre uden for banen. Vejle Boldklubs nyeste koncept Kong Hans Eg tager udgangspunkt i denne rodfæstede tilstedeværelse, som Kong Hans Eg gennem generationer har haft omkring Vejle Boldklub. Vi ønsker sammen gennem dette nye initiativ at skabe position for klubben, for byen og for holdet. Det gør også, at egetræet pynter og hører hjemme på trøjen og som baggrund for afholdelse af både sommerfest, juletræsfest og andre sociale initiativer for udsatte børn og unge, som vi skaber igennem Kong Hans Eg-initiativet.

Salgschef Mads Bro Hansen fortæller om en flot opbakning til tanken og initiativet fra Vejle Boldklubs sponsorer.

-Vi har allerede fået otte sponsorer med på idéen og flere, der har udvist interesse for at støtte op om arbejdet for udsatte og sårbare børn og unge. Sponsorernes navne vil nu pryde spillertrøjen omkring Kong Hans Eg-emblemet. Vi har en sponsorkreds, der altid støtter op om klubbens initiativer, og det her kommer til at skabe minder, der forrenter sig længe for de børn og unge mennesker, der får glæde af Kong Hans Eg-initiativet.

Vejle Boldklub har allerede fået otte virksomheder med i Kong Hans Eg-initiativet. De otte virksomheder er:

Dan Cake
Falks Flytteforretning