Vejle Boldklub og Mr. Green giver nu seks heldige fans muligheden for at vinde en skyboksoplevelse til torsdagens kamp mod Fremad Amager.

Tidligere på måneden præsenterede Vejle Boldklub Mr. Green som klubbens nye eksklusiv partner, og det står klart, at Mr. Green har tænkt sig at skabe oplevelser for fansene i forbindelse med sponsoratet.

Derfor kan du være heldig at vinde to af de 6×2 billetter til kampen mod Fremad Amager torsdag den 29. marts kl. 16.15 med fri mad og drikke i Mr. Greens skyboks under hele kampen.

Derudover stiller Mr. Green en Allan Simonsen-legendetrøje på højkant med autograf fra Allan Simonsen på.

Alt, hvad du skal gøre for at vinde skyboksoplevelsen, er at oprette en konto hos Mr. Green og indbetale 189 kroner.

Så får du muligheden for at tage en ven med på stadion til en eksklusiv oplevelse.

Mr. Green trækker lod blandt alle nye og nuværende kunder, som indbetaler 189 kroner på deres konto inden 21.00 onsdag den 28. marts, om skyboksoplevelsen samt den signerede legendetrøje fra hummel.

Se Nicolaj Ritter præsentere konkurrencen.