Vejle Boldklub har her på tærsklen til 2020 sikret alle VB-hjerter en nytårsgave, der uden tvivl vil bringe glæde og begejstring på årets sidste dag. Den talentfulde, tekniske og offensive Arbnor Mucolli har sat sin underskrift på en 3-årig kontraktforlængelse, der sikrer den 20-årige VB-spiller i Nørreskoven til sommeren 2023.

Det er også en meget tilfreds teknisk chef hos Vejle Boldklub, Jacob Krüger, der inden transfervinduets åbning har sikret et af Nørreskovens helt store talenters fremtid i den røde trøje.

– Jeg er meget tilfreds med, at vi er kommet i mål med forlængelsen af Arbnors kontrakt. Vi har her at gøre med en ung spiller, der har positioneret sig som fast U-21 landsholdspiller for et stærkt albansk ungdomslandshold, og som udover at besidde helt klassiske VB-dyder, der tæller en høj teknisk formåen, overblik og skarpe driblinger, også er en fanfavorit. Arbnor har budt sig godt til startopstillingen i løbet af  efteråret, og vi ved, hvad Arbnor kan og har bevist i både NordicBet Ligaen og Superligaen. Så det er en god nytårsgave til vores fans, og Arbnor kan ende med at blive en attraktiv spiller for andre ligaer, hvis han fortsætter sin udvikling. Arbnor har været igennem Vejle Boldklubs talentakademi og er en af vores egne drenge. Derfor skal vi alle være stolte over en forlængelse, og at Arbnor ser gode muligheder ved at blive her.

20-årige Arbnor Mucolli er meget klar i spyttet omkring, hvorfor han har forlænget med Vejle Boldklub.

– Jeg elsker denne klub, jeg elsker Vejle, og så er det her, jeg hører hjemme. Vejle Boldklub er min klub, og der er flere årsager til, at jeg trives godt her. Vi har en utrolig stærk og harmonisk spillertrup, der er en sund og stærk konkurrence om pladserne, og vi har en træner, der vil spille fodbold, og som inspirerer os spillere. Sidst men ikke mindst møder man som spiller en utrolig opbakning fra klubbens fans og byen. Jeg er stolt, hver eneste gang jeg trækker den røde trøje over hovedet, og jeg vil gøre alt, der står i min magt, for at vi spiller Superliga efter sommerferien. Det fortjener byen, fansene og holdet.

Arbnor Mucolli fik debut for Vejle Boldklub som 17-årig den 17. november 2016. Han har spillet 59 kampe i den røde trøje og scoret tre mål. I forbindelse med kontraktforlængelsen skifter Arbnor trøjenummer fra nummer 30 til nummer 11.

Tekst: Morten Pelch