Vejle Boldklub har forlænget sin aftale med hovedsponsor VTK/BLITE, således at aftalen løber den kommende sæson. Aftalen glæder direktør i Vejle Boldklub, Henrik Tønder:

– Vi er meget glade for at kunne forsætte med VTK/BLITE på vores smukke røde trøje. I fodboldverdenen er kontinuitet en vigtig faktor, og det samme er gode relationer. Begge dele er grundpiller i denne forlængelse. Da vi startede vores nye rejse kort før sidste sæson, oplevede vi en stor villighed fra klubbens sponsorer i almindelighed og fra Johnny Kristiansen fra VTK/BLITE i særdeleshed. Nu går vi ind i år to, og derfor er aftalen også et udtryk for tilliden til både projektet og retningen, klubben er på vej i. Det glæder mig, at vores hovedsponsor bakker op omkring dette.

Johnny Kristiansen har været sponsor i Vejle Boldklub siden 2004 og hovedsponsor de sidste to sæsoner. Sponsoratet i Vejle Boldklub har ikke alene bidraget med et øget kendskab til virksomhederne og produkterne, men har også kunne aflæses i tilgangen af nye kunder.

– Vi har været med siden 2004, og vi synes, at Vejle Boldklub er et brand, som vi gerne vil forbindes med. Ikke alene grundet den store kærlighed mange mennesker har til klubbens og dens glorværdige historie, men også da vi rent kommercielt kan se en succes i både netværk, kendskab og værdsættelse sammen med Vejle Boldklub. Nu har klubben overstået sin første sæson, og vi ser frem til den kommende, hvor vi igen er placeret på brystet hos en af Danmarks mest traditionsrige klubber, afslutter Johnny Kristiansen, direktør hos VTK/BLITE.

Tekst: Morten Pelch