Vejle Boldklub har forlænget sin aftale med det 18-årige midtbanetalent Arbnor Mucolli med et år, således at aftalen nu udløber 30. juni 2020.

Teknisk chef i Vejle Boldklub, Jacob Krüger, fortæller her nærmere om forlængelsen.

– Vi er glade for forlængelsen med Arbnor. Det er en spiller, som har været igennem klubbens talentsektor og en spiller, som har færdigheder, der er indbegrebet af Vejle Boldklub. Arbnor har et ønske om at prøve sig selv af i udlandet, og hvis han forsætter sit gode arbejde på træningsbanen og i Superligaen, er det også muligt. Men lige nu glæder jeg mig over, at vi har papir på Arbnor de to kommende sæsoner.

Arbnor Mucolli skiftede i 2011 fra Fredericia fF til Vejle Boldklub. Han debuterede på divisionsholdet i hjemmekampen mod Næstved (2-1) den 17. november 2016 og står noteret for 21 kampe, 0 mål og 2 assist for VB.