Marco Cirelli har været har været en del af Vejle Boldklubs fysioterapeutteam siden i sommer, men nu stopper italieneren, da han har fået et tilbud fra det kinesiske fodboldforbund.

Marco Cirelli kom til Vejle Boldklub til træningsstarten i juni som fysioterapeut. Siden har han arbejdet med Asger Pedersen omkring behandling og skadesforebyggende træning af Vejle Boldklubs Superligatrup.

– Marco har været ved os i knap et halvt år og rejser nu videre. Han har fået en god mulighed i det kinesiske fodboldforbund under Marcello Lippi. Den karrieremulighed vil vi som klub ikke stå i vejen for og Marco har sidste arbejdsdag i VB onsdag. Marco har været en dygtig og vellidt medarbejder og hans indsats sammen med Asger Pedersen omkring skadessituationen i spillertruppen, har haft stor betydning. Vi har haft få skader i en generelt fit spillertrup. Vi ønsker Marco alt det bedste i fremtiden, siger teknisk chef i Vejle Boldklub, Jacob Krüger.

Fysioterapeut Asger Pedersen vil være omkring spillertruppen frem mod julepausen, mens Vejle Boldklub i januar vil kigge på at tilknytte en fysioterapeut mere.

På billedet ses Marco Cirelli til højre for Adolfo Sormani.