Vejle Boldklub udlejer offensivspilleren Oliver Drost til Alka Superligaklubben AC Horsens. Aftalen er gældende for de kommende fire måneder og udløber 31. december 2017.

Oliver Drost har endnu ikke været på banen for Vejle Boldklub i denne sæson. Den teknisk stærke offensivspiller har været offer for den hårde konkurrence om spilletiden på de forreste pladser på Vejle Boldklubs tophold i NordicBet LIGA. I jagten på mere spilletid er Vejle Boldklub, AC Horsens og Oliver Drost nået til enighed om et lejeophold for den 21-årige spiller frem til vinterpausen.

Teknisk chef i Vejle Boldklub, Jacob Krüger, har arbejdet på at finde en løsning for Oliver Drost og det er nu lykkedes.

– Oliver Drosts situation i VB var uholdbar og denne løsning er bedst for alle parter. Han havde ikke udsigt til spilminutter på NordicBet LIGA-holdet og med Drosts potentiale in mente, var det ikke en fair situation for en ung og talentfuld spiller. Vi håber, at Oliver Drost kommer nærmere spilminutter på højt niveau under det forestående lejeophold og ønsker ham held og lykke, siger Jacob Krüger.

Oliver Drost skiftede til VB sidste sommer fra 2. divisionsklubben B.93 på en kontrakt løbende til sommeren 2018. Drost debuterede i DBU Pokalkampen mod OB i september sidste år og den foreløbigt sidste optræden var i kampen mod Næstved (3-3) på udebane i april. Drost har spillet 10 kampe for VB.

Læs AC Horsens pressemeddelelse omkring lejeaftalen her.