Vejle Boldklub har udlejet 19-årige Lucas From (f. 1999) til Middelfart. Offensivspilleren, der i efteråret har været i Superligatruppen, optræder for 2. divisionsklubben i forårssæsonen 2019.

Lucas From blev efter endt ungdomstid rykket op i A-truppen i sommerpausen. Allerede i november forlængede den hurtige offensivspiller aftalen med VB frem til sommeren 2021. Ved kontraktforlængelsen åbnede Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub, op for, at Lucas From i foråret skulle opnå spilletid andetsteds.

– Det er helt efter den plan vi lagde ved kontraktforlængelsen, når vi nu udlejer Lucas From. Lucas har været fuldtidsspiller i seks måneder og han har lagt meget på i sit spil, men han har også været ukampdygtig i perioder. Vi tror fortsat på, at der er et potentiale i Lucas, men han skal ud og spille regelmæssig fodbold på seniorniveau. Middelfart står foran en meget spændende halvsæson i toppen af 2. division og Lucas kommer ind på et hold, der står foran en række vigtige kampe. Lucas vil i det omfang det passer ind, fortsat træne med i VB og deltage i reserveholdskampene, men vi ser også frem til at følge ham i vigtige kampe for Middelfart, siger Jacob Krüger.

Lucas From ser frem til at tørne ud for Middelfart i topstriden i 2. division i den kommende halvsæson.

– Jeg er glad for, at det er kommet på plads med lejeaftalen i Middelfart. Det har spillet ind i valget af klub, at der virkelig er noget at spille for i forårssæsonen. Middelfart er et af flere hold, der i den kommende halvsæson kæmper med i den sjove ende af rækken. Siden jeg blev rykket op i A-truppen i sommer, har jeg bygget meget på min styrke. Jeg har desværre siddet udenfor i et par perioder, men den fysiske del har jeg arbejdet meget med. Jeg ser frem til at spille kampe og gøre det godt for Middelfart, men også til at vende tilbage til VB til sommer med erfaring og forhåbentlig spilletid i rygsækken, siger Lucas From, der i Middelfart bliver holdkammerater med Kim Elgaard, Peter Kristensen, Rasmus Fink Hansen, Peter Nielsen, Mathias Peguero Sanchez Eriksen, Mathias Eriksen og Oliver Bach, der også har en fortid i Nørreskoven.

Lucas From kom til VB som U13-spiller fra Future Vejle-samarbejdsklubben Ammitsbøl/Egtved. Han har spillet U18-landskampe for Danmark og det er foreløbigt blevet til to kampe for VB.

Læs også:
Lucas From fortsætter i A-truppen (28-05-2018)
VB og Lucas From forlænger kontrakten (15-11-2018)