Vejle Boldklub og Silkeborg IF er blevet enige om en lejeaftale for Mathias Hebo Rasmussen. 3F Superligaklubben har papir på Hebo for efterårssæsonen og har oveni lejeaftalen sikret sig en forkøbsret på den 24-årige midtbanespiller.

Teknisk chef i Vejle Boldklub, Jacob Krüger, om beslutningen om at lade Mathias Hebo Rasmussen jagte spilletid på Superligaholdet i Silkeborg.

– Mathias Hebo har fået en god chance for at vise sig frem i Silkeborg og den vil vi naturligvis ikke stå i vejen for. Nu kan han starte på en frisk i en ny klub. Vi ønsker Mathias Hebo alt det bedste i de kommende måneder i SIF, siger Jacob Krüger.

Mathias Hebo Rasmussen nåede to kampe for VB i Superligaen i foråret. Han debuterede mod FC København (0-2) i marts og spillede et par uger senere mod Esbjerg (1-2). Denne sommer spillede han de første par træningskampe mod Silkeborg (1-3), Esbjerg (1-0) og Kolding IF (1-1).