Vejle Boldklub har indgået en kontrakt med brasilianeren Luis Henrique frem til 31. december 2022. Den 21-årige angriber udlejes til VB’s finske samarbejdsklub Helsinki IFK, hvor han har spillet i efteråret, for hele 2020-sæsonen.

Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub, forklarer udlejningen af den unge brasilianer til HIFK således.

– Luis Enrique har spillet i den bedste række i Finland i efteråret og her fortsætter han også i den kommende kalenderårssæson. Helsinki IFK, der er vores finske samarbejdsklub, er et godt sted for unge sydamerikanske spillere at begynde i Europa. Vi kan følge spilleren på afstand og han indgår i et godt udviklingsmiljø i en klub med et godt setup. Luis Enrique er fortsat ung, men han imponerede med otte mål i efteråret. Hos VB ser vi frem til nøje at følge med i brasilianerens udvikling og ønsker begge parter held og lykke med den kommende sæson, siger Jacob Krüger.

Luis Enrique bliver den femte spiller fra Vejle Boldklub der optræder på leje i Helsinki IFK. I 2019 var det Foday Manneh og Thais Damgaard Nielsen der tørnede ud for den finske hovedstadsklub, mens Luis Henrique i 2020-sæsonen bliver holdkammerater med Vitinho og Adama Fofana fra VB.