Tidligere på ugen blev Vejle Boldklubs NordicBet LIGA-trup, trænerstab og øvrige personer omkring holdet testet for coronavirus i Randers. Nu er svarene kommet, og alle er blevet testet negative.

Efter træningen tirsdag, var spillerne og staben i Randers, hvor den vestlige del af divisionsklubberne er blevet testet. Alle kom godt igennem og med de negative testresultater er Vejle Boldklub klar til at genoptage kampene.

– Alle er blevet testet negativ og det er glædeligt. Testen var en del af protokollerne vi skal gennemføre for at kunne spille kampe igen. Alle skal fortsat følge de protokoller vi har opstillet, og som er blevet en del af vores dagligdag. De nye retningslinjer er naturligvis strikse, men alle har taget godt imod dem og nu ser vi frem til at bringe spillerne tilbage i kamp, siger Jacob Krüger, der er teknisk chef i Vejle Boldklub.

Spillertruppen træner normalt fredag, mens Silkeborg IF venter i en træningskamp lørdag på Vejle Stadion. Det er otte dage inden genstarten i NordicBet LIGA mod Næstved søndag den 31. maj. Træning og kamp i Vejle Boldklub er fortsat lukket for tilskuere.