Vejle Boldklub har i løbet af sommeropstarten tilknyttet to unge udviklingsspillere. Det er Lucas Chang-Andersen (f. 1999) og Aidan Liu (f. 2000) der dels skal træne med A-truppen og U19-Ligaholdet.

Lucas Chang-Andersen er tidligere ungdomsspiller fra B.93, hvor han kom op i 2. divisionstruppen og fik en håndfuld kampe. I sidste sæson spillede han for Herlev IF i Danmarksserien. Målmanden Lucas Chang-Andersen har trænet regelmæssigt med A-truppen i løbet af opstarten. Aidan Liu er født og opvokset i USA, hvor han sidst spillede for Sockers FC. I sidste sæson spillede han for HB Køges U19-hold og nu er han skiftet til Vejle Boldklub. Angriberen Aidan Liu har trænet med NordicBet LIGA-holdet i opstarten, men var i sidste uge med U19-holdet til Skaw Cup.

Spillerne er udviklingsspillere og skal fremadrettet træne dels med A-truppen og U19-Ligaholdet.