Vejle Boldklub har tilknyttet fysioterapeuten Thomas Nøhr Gosvig som en del af klubbens medicinske stab. Dermed fortsætter VB med to fysioterapeuter omkring A-truppen, som man havde det i sidste sæson.

Thomas Nøhr Gosvig tiltrådte i VB i sidste uge og var med til kamp første gang, da NordicBet LIGA-holdet i weekenden besejrede Vendsyssel FF 3-0. Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub, om ansættelsen af en fysioterapeut mere.

– I sidste sæson prøvede vi for første gang med to fysioterapeuter, da Asger Pedersen blev suppleret af Marco Cirelli i efteråret og Chiara Galla efter vinterpausen. Det var en succes, hvor vi havde få overbelastningsskader og generelt en fit A-trup. Asger Pedersen er vores ene fysioterapeut og han bliver igen suppleret. Med ansættelsen af Thomas Nøhr Gosvig, har vi fortsat en meget professionel tilgang til behandlerdelen. Vi samarbejder med flere læger og vi har et sundshedssetup på et højt niveau med brede kompetencer. Den medicinske stab spiller en stor rolle i de første faser af en genoptræning efter skader, og vi har med denne ansættelse fortsat mulighed for at være til stede på træningsbanen og i fitnessrummet i dagligdagen, siger Jacob Krüger.

– Med tilgangen af Thomas Nøhr Gosvig er vores trænerstab helt på plads. Vi har et stærkt trænerteam med danske og internationale trænere og de supplerer hinanden godt. Prunã Ciprian-Daniel (ny fysisk træner fra Rumænien, red.) er blevet godt integreret i pre-season og Thomas Nøhr Gosvig vil hurtigt lære vores rutiner at kende og sætte sit præg. Rundt om holdet står vi stærkt rustet til denne sæson. Jeg vil gerne byde Thomas Nøhr Gosvig velkommen i Vejle Boldklub, siger Jacob Krüger.

28-årige Thomas Nøhr Gosvig (f. 1990) kommer til Vejle Boldklub fra FC Helsingør, hvor han fungerede som fysioterapeut for klubbens divisionshold fra 2016 og frem til han tiltrådte i Nørreskoven i sidste uge. Under ansættelsen i FC Helsingør boede Thomas i Rødovre, men kommer oprindeligt fra Kolding. Thomas Nøhr Gosvig er uddannet fysioterapeut fra UC Syd i Haderslev og var under sin uddannelse på et praktikophold i Vejle Boldklub i efteråret 2016.

Stab:
Cheftræner: Constantin Gâlcă