Vejle Boldklub er stolte over, at klubbens U17-spiller Wahid Faghir er blandt de tre nominerede som Årets Sportsnavn i Vejle Kommune.

Wahid er nomineret dels for sin rolle på U17 Liga-holdet, hvor han har været fast mand hele sæsonen samt topscorer ikke bare for VB men i hele ligaen, og dels for sin plads på U16 landsholdet. Senest er Wahid ligeledes blevet udtaget til U17-landsholdet, der er for årgangen over sin egen.

Hvem der løber med titlen som Årets Sportsnavn bliver afsløret til Sportsgalla 2019, som foregår den 25. april kl 19.00-21.30 i Vejle Musikteater. Billetter til arrangementet er gratis og kan bestilles på www.vejlemusikteater.dk efter først til mølle princippet.

Vi håber, at rigtig mange kommer til Sportsgalla 2019 for at bakke op om arrangementet og selvfølgelig i særdeleshed om Wahid.

Tekst: Jacob Thychosen