Den 20-årige brasilianer João ”Vitinho” Souza har indgået en aftale med Vejle Boldklub frem til sommeren 2021. Offensivspilleren skifter fra hjemlandets S.C. Internacional, og aftalen med VB er den unge brasilianers første i Europa.

VB har haft brasilianeren i Vejle i et par uger, hvor den unge spiller har overbevist om sit fremtidige potentiale. Derfor er der nu indgået en aftale parterne imellem for de kommende to sæsoner. Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub, om den beslutning:

– ”Vitinho”, som han kaldes i daglig tale, har vist os, at han er en lille og hurtig spiller til de offensive positioner. Han er dygtig 1:1 offensivt, og han besidder et spændende antrit. Der er tale om en ung spiller, som først og fremmest skal udvikle sig, og det har vi før vist, at vi har rammerne til. ”Vitinho” er fortsat en ung spiller, og han skal lære den skandinaviske måde at spille fodbold på, før vi kan forvente det helt store af ham. Men han besidder nogle interessante kompetencer, som vi med tiden håber at kunne bringe i spil, siger Jacob Krüger.

João Victor Souza dos Santos, i daglig tale ”Vitinho”, er født den 8. september 1998, og han er født og opvokset i Brasilien. Senest har han optrådt for S.C Internacional, men nu skifter han til Vejle.

– Jeg er stolt over at få chancen i Danmark og i Vejle. Det er stort at komme til Europa, og den mulighed, jeg har fået, vil jeg forsøge at gribe. Jeg er fortsat en ung spiller, der skal udvikle mig, og jeg skal bygge på mine fodboldmæssige kompetencer, inden jeg kan forvente at spille. Der er flere brasilianere i klubben i forvejen, og de har kun talt godt om Danmark og Vejle, så jeg ser frem til at spille for klubben og byen, siger Vitinho.

VB’s nyeste brasilianer har valgt trøjenummer 98, og arbejds- og opholdstilladelsen er kommet på plads.