Vejle Boldklub har tidligere i dag solgt venstrebacken Victor Wernersson til den svenske klub IFK Göteborg. Den 22-årige svensker tiltræder i den svenske storklub d.d. og han nåede seks måneder i Nørreskoven.

Dagen før træningsstarten i Nørreskoven er Vejle Boldklub og IFK Göteborg blevet enige om en transfer omkring Victor Wernersson. Den talentfulde back fortsætter derfor karrieren i hjemlandet.

– Vi fik en henvendelse fra IFK Göteborg på Victor og et bud, som vi ikke kunne takke nej til. Victor Wernersson har fået begrænset med spilletid, men det skyldes ikke manglende kvalitet hos ham, men i stedet det faktum, at Viljormur Davidsen har spillet på sit, måske, nok højeste niveau i sin tid hos Vejle Boldklub, siger teknisk chef i Vejle Boldklub, Jacob Krüger.

– Victor Wernersson skal anerkendes for at være en del af den samlede trup, der i efteråret præsterede på et højt niveau i NordicBet LIGA. Han var på banen i mere end halvdelen af kampene og leverede fine præstationer. Vi ønsker Victor alt det bedste i tiden fremover og takker ham for indsatsen i VB, siger Jacob Krüger.

IFK Göteborg er en af Skandinaviens største klubber historisk set og Victor Wernersson skal træne under klubbens nye cheftræner, 32-årige Poya Asbaghi, i den kommende sæson. Klubbens sportschef siden 2014 er Vejle Boldklubs cheftræner fra 2009-11, Mats Gren. ”Blåvitt” sluttede i sidste sæson på en skuffende 10. plads i Allsvenskan

Vejle Boldklub købte Victor Wernersson fri fra Superettan-klubben Syrianska FC i sommeren 2017. Han debuterede i DBU Pokalkampen mod Allesø GF (3-0) den 9. august og havde sidste optræden i VB-trøjen den 19. november mod Fremad Amager (0-1). I alt nåede den ottende svensker i Nørreskoven 15 kampe for VB.

Pressemeddelelsen fra IFK Göteborg kan læses her.