Vejle Boldklub og offensivspilleren Adam Jakobsen har forlænget kontrakten frem til sommeren 2023. 20-årige Adam Jakobsen, der har været i VB siden sommeren 2018, har dermed lagt to år oven i den kontrakt, der oprindeligt stod til udløb i sommeren 2021.

Efter oprykning til Superligaen for 1½ år siden forstærkede VB spillertruppen med udviklingsspilleren Adam Jakobsen, der netop havde scoret 12 sæsonmål for Boldklubben Frem i 2. division. Siden har den hurtige kant- og offensivspiller også scoret i Superligaen og NordicBet LIGA, og nu har VB’s nummer 12 også signeret en kontraktforlængelse på to år.

– Jeg elsker Vejle, hvor VB og alle i og omkring klubben har gjort alt for, at jeg skulle falde til. Det var en stor omvæltning at flytte til byen og spille Superliga. Klubbens betydning i byen gjorde indtryk på mig, og jeg er glad for, at jeg skal være her i den kommende periode også. Jeg udviklede mig positivt i den første halvsæson i Superligaen og fik scoret et mål på Vejle Stadion, som jeg sent glemmer. Desværre blev jeg skadet, da slutspillet skulle til at begynde, og holdet rykkede ud. Det var en stor skuffelse, men jeg tror på, at vi kan rykke op igen og gøre os gældende, siger Adam Jakobsen.

– VB giver mig de bedste forudsætninger for fortsat udvikling. Jeg får spilletid, mærker en stærk tro på mine kvaliteter fra trænerstaben, og så er hele setuppet omkring NordicBet LIGA-holdet meget professionelt. Mine personlige ambitioner for de kommende år matcher med VB’s, og det var en let beslutning at skrive under på en ny kontrakt. Jeg nyder at holde lidt ferie efter en god halvsæson, men ser også frem til at møde ind igen i januar og tage fat på det hårde arbejde frem mod et spændende forår, siger Adam Jakobsen.

Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub, ser fortsat et stort potentiale i den unge offensivspiller.

– Adam Jakobsen havde et godt forløb i den første halvsæson i Superligaen. Han spillede flere minutter, end vi på forhånd havde forventet af en spiller, der kom direkte fra 2. division, men han imponerede os og tog konkurrencen op. Desværre fik han foråret ødelagt af en skade. Efter sommerpausen har han vist, at han er tilbage, og Adam er førsteudfordrer til Kjartan Finnbogason i det system, vi spiller, siger Jacob Krüger.

– Vi tror på, at der er et lag mere i Adam, og det skal vi sammen forløse i den kommende periode. Adam har i sin tid i Vejle været anvendt på kanten og som spidsangriber. Her kommer de spidskompetencer, Adam besidder, til sin ret. Der er i trænerstaben og klubben generelt stor tro på potentialet i Adam, og det er også et skulderklap til det miljø, der er skabt i VB, at en ung og talentfuld spiller fortsætter sin udvikling her, siger Jacob Krüger.

Adam Jakobsen, der skiftede til VB fra Boldklubben Frem i sommeren 2018, har spillet 32 kampe og scoret fem mål for VB. Han debuterede mod Hobro IK (3-1) den 13. juli 2018.