Vejle Boldklub og Nykøbing FC sparker 17. spillerunde i gang i CM Arena torsdag aften kl. 19.00. Kampen sendes direkte på TV3 Sport, men VB giver fri adgang for VB-fans i udebaneafsnittet for at give spillerne den bedst mulige opbakning i udekampen.

Året længste udebanetur venter spillere, trænere og de medrejsende fans. Nykøbing FC tager imod i CM Arena i tv-kampen.

VB forlængede clean sheet – statistikken i lørdagens hjemmekamp mod Fremad Amager. 504 minutter er det siden af Næstved Rafaelson udlignede i opgøret den 29. september. Nyere tids længste periode uden mål imod er fra efteråret 2013, hvor VB ikke indkasserede mål i 639 minutter. Det kræver altså endnu et clean sheet, hvis VB skal slå den rekord mod FC Roskilde i den udsatte kamp der spilles 23. november.

VB har fået 25 advarsler i sæsonens 15 kampe. Mod Fremad Amager indkasserede VB ingen advarsler og det var den tredje kamp i sæsonen, hvor dommeren slet ikke noterede en VB for strafpoints. Dermed er det fortsat kun Ylber Ramadani og Mads Greve der risikerer karantæne mod FC Roskilde i tilfælde af advarsler mod NFC. Se VB’s karantænepoints her.

Siden årtusindskiftet har VB spillet syv udekampe mod Nykøbing FC i CM Arena. I nullerne spillede VB fire kampe på banen med tre sejre og et nederlag til følge. Efter Nykøbing FC’s oprykning til 1. division i sommeren 2016 har VB gæstet Sydhavsøerne tre gange og det er blevet til én sejr, et nederlag og én uafgjort. Sejren kom den 10. oktober 2018, da VB med en sejr på 2-1 spillede sig i ottendedelsfinalerne i Sydbank Pokalen. Gustaf Nilsson scorede to mål. Den 25. oktober 2017 spillede VB 1-1 på en helt umulig græsbane i Nykøbing Falster. Nicolai Jessen bragte NFC foran, men i det 67. minut udlignede Louati til 1-1. 1. december 2016 tabte VB 3-4 i Nykøbing, da klubberne gav hinanden et brag at gå på julepause med. Christian Kudsk kom ind fra bænken og var tæt på at score hattrick, men overliggeren stod i vejen for et føringsmål kort før tid. I stedet var det Joachim Wagner der scorede til 4-3 for NFC i kampens overtid. Christian Kudsk scorede to mål, mens Dominic Vinicius havde scoret vejlensernes første mål.

Der var arrangeret en transitionskamp mod Hedensted IF fredag den 8. november, men den kamp er blevet aflyst. VB har fortsat en træningskamp mod FC Sydvest 05 Tønder torsdag den 14. november i landsholdspausen.

NordicBet LIGA
Torsdag den 7. november kl. 19.00