Vejle Boldklub har indgået en et-årig lejeaftale med Brenner Alves Sabino. Den 20-årige brasilianske angriber er ejet af hjemlandets S.C. Internacional, men har senest været udlejet til Oeste. Lejeaftalen er med forkøbsret.

Den brasilianske trio i Nørreskoven med Zanette, Dantas og Vitinho bliver til en kvartet. Landsmanden Brenner Alves Sabino skifter til Vejle Boldklub på en lejeaftale for den kommende sæson. Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub, om den seneste sydamerikanske tilgang til A-truppen.

– Vi har haft Brenner med på træningsbanen i et par uger og han har vist så spændende kvaliteter og træningsparathed, at vi gerne vil arbejde videre med ham i den kommende sæson. Der er tale om en spiller, som vi allerede i transfervinduet for 12 måneder siden forsøgte med, men dengang kunne det ikke lade sig gøre økonomisk og derfor er lejeaftalen med forkøbsret fordelagtig for os, siger Jacob Krüger, og uddyber om spilleren.

– Brenner er en angriber, der er utrolig stærk på kroppen og har en god størrelse. Men først og fremmest er han dygtig til at positionere sig i boksen og i afslutningsspillet. En klassisk 9’er. Der er en tilvænningsperiode med unge udenlandske spillere fra andre kontinenter, men Brenner har så tydelige kvaliteter, at vi forventer han kommer i spil indenfor overskuelig fremtid, siger Jacob Krüger.

20-årige Brenner er glad for den et-årige aftale i Vejle Boldklub og han ser frem til at udvikle sig yderligere i en ny fodboldliga.

– Jeg har været her i et par uger og talt med mine tre landsmænd. De har kun fortalt godt om byen, klubben og fodbolden i landet. Her er mulighed for, at jeg kan udvikle mig yderligere og hvis jeg er god nok, så kommer jeg også til at spille. Jeg skal vise, at jeg kan begå mig i truppen før jeg kan forvente noget. Selvom jeg er ung, så er mit mål at gøre mig gældende i træning og til kamp. Det er spændende at være kommet til et nyt land og en ny fodboldkultur og jeg ser frem til at spille på Vejle Stadion, siger Brenner.

VB’s seneste spiller fra Brasilien har valgt trøjenummer 32 og arbejds- og opholdstilladelsen er kommet på plads.