Onsdag var 49 ledere fra de tre VB Leder Plus grupper på netværkstur til København. Formiddagen startede med et spændende virksomhedsbesøg hos Bavarian Nordic hvor kvalitetskontrol, internationalt salg, og udbygning af kapacitet var på agendaen.

Derefter gik turen til Christiansborg, hvor deltagerne nød en frokost i Snapstinget der inkluderede et uanmeldt besøg af Folketingets formand Henrik Dam Kristensen, inden Christoffer Melson gav en spændende rundvisning rundt på gangene i Christiansborg og i folketingssalen, der sluttede i Venstres gruppelokale.

Her ventede to spændende indlæg. Det første af Tommy Ahlers der snakkede omkring erhvervspolitikken i Danmark og hvordan vi kan forbedre vilkårene for de danske virksomheder. Derefter fortalte Troels Lund Poulsen omkring den nye finanslov og den politiske proces bag, inden turen gik tilbage til Vejle.

Vil du vide mere om VB Leder Plus netværkskonceptet, som i dag har 90 medlemmer?
Så kontakt:

Carsten Andersen