Vejle Boldklub har d.d. købt den 24-årige Mads Lauritsen i Thisted FC. Lauritsen er en stærk central forsvarsspiller der tiltræder i Nørreskoven på en aftale gældende til 31. december 2019.

VB har på den næstsidste dag i sommerens transfervindue forstærket bagkæden på holdet. Thisted FC’s forsvarsprofil Mads Lauritsen er blevet købt fri fire måneder før kontraktudløb med den succesrige oprykkerklub og skifter med øjeblikkelig virkning til VB. Mads Lauritsen har spillet de sidste fire sæsoner i Thisted og rykker nu skridtet videre i karrieren.

Vejle Boldklubs tekniske chef, Jacob Krüger, har fulgt den ombejlede Thisted-profil længe og han er glad for at lande en underskrift på en aftale for de kommende to og et halvt år.

– Mads Lauritsen er en forsvarsspiller i en god alder som jeg har fulgt i en længere periode. Som fodboldspiller er Mads duelstærk, god i luftspillet og så besidder han en meget stærk attitude. Med Anders Egholm ude på ubestemt tid med en hovedskade og Kasper Nøhr, der fik en hjernerystelse i DBU Pokalkampen i aftes, så har vi stået og manglet centrale forsvarsspillere til at supplere Mads Greve og Rasmus Lauritsen. Vi mener, at Mads Lauritsen med supplerer den gruppe af centrale forsvarsspillere godt, siger Jacob Krüger.

– I de kampe vi har fulgt Mads Lauritsen, har han vist et rigtig fint potentiale. Vi ser frem til at bringe Mads Lauritsen ind i vores fuldtidsmiljø og se, hvad det kan bringe med sig. Mads er meget dedikeret og kommer med en stærk udstråling, siger Jacob Krüger, der også gerne vil takke Thisted FC, for at denne handel er kommet på plads.

– Thisted FC har været nemme at samarbejde med omkring denne transfer. De har været rare og på ingen måde været svære at nå i mål med, siger Jacob Krüger.

Mads Lauritsen er fra Mejdal ved Holstebro, hvor han begyndte fodboldspillet inden han skiftede videre til Holstebro Boldklub som 12-årig. I de sidste fire år som ungdomsspiller, optrådte han for FK Viborg, der er Viborg FF’s ungdomselitehold. Efter et år som senior med sparsom spilletid for VFF på 1. divisionsholdet rykkede han i sommeren 2013 til Thisted FC. Her var Mads Lauritsen denne sommer med til at spille nordvestjyderne op i NordicBet LIGA efter syv sæsoner i 2. division.

Den 24-årige højrebenede midstopper er glad for skiftet fra Thisted FC til Vejle Boldklub og ser frem til at tørne ud for NordicBet LIGA’s øjeblikkelige tophold.

– Jeg er super glad for aftalen med Vejle Boldklub og det er en stor mulighed for mig på et godt tidspunkt i min karriere. Vejle Boldklubs fuldtidssetup var meget attraktivt for mig og én af de primære årsager til, at jeg skiftede hertil. Jeg ser frem til at koncentrere mig hundrede procent om fodbold for første gang i min karriere og til at se, hvor meget jeg kan rykke mig i det fuldtidsmiljø jeg nu bliver en del af, siger Mads Lauritsen.

– Som fodboldspiller prioriterer jeg forsvarsspillet højt og er en ”no-nonsense” spiller. Jeg kan lide at tackle, heade og fighte på banen. Jeg er ikke bange for at løbe ind i de områder, hvor det gør ondt og jeg er frygtløs i min spillestil. Jeg er klar over, at med skiftet følger øget konkurrence om spilletiden. Det bliver en udfordring, men jeg vil arbejde stenhårdt til træning og i kamp for at byde mig til og vise, hvad jeg står for, siger Mads Lauritsen.

Han træner med Vejle Boldklub første gang ved torsdagstræningen.

FAKTA:
Mads Lauritsen
Nationalitet: Danmark
Født: 14.04.1993 (24 år)
Position: Forsvar
Tidligere klubber: Mejdal GU (1998-05), Holstebro Boldklub (2005-08), Viborg FF (2008-13), Thisted FC (2013-17)
Kampe i NordicBet LIGA: 8 (3 for Viborg FF og 5 for Thisted FC)
Vidste du at? Mads Lauritsen har scoret 15 mål for Thisted FC i 2. division på fire sæsoner.