VB kan med glæde præsentere en ny eksklusiv partner, idet Mr Green Ltd. har indledt et samarbejde med klubben i Nørreskoven.

 

Mr Green blev stiftet i 2007 af tre svenske iværksættere og blev lanceret på det svenske marked i 2008. Onlinecasinoet tilbyder i dag over 700 forskellige spil og opererer over det meste af verden. Virksomheden har vundet talrige awards for sine innovative spil og er kendt for sit store fokus på ansvarligt spil. Mange danskere kender i dag allerede Mr Green, altid fornemt klædt i grønt jakkesæt og bowlerhat.

”Vi glæder os meget til samarbejdet,” siger Simon Ravn, Country Manager hos Mr Green. ”Vejle står for os som den perfekte partner i trekantregionen og vil være en naturlig medspiller for os. VB er en af de helt store traditionsklubber i Danmark, og vi er sikre på, at klubben står foran et fantastisk eventyr i Danmark – ligesom Mr Green. Vi glæder os til at tilbyde de mange dedikerede fans over hele landet endnu flere oplevelser og unikke præmier og ser frem til at udvikle et aktivt samarbejde med klubben.”

”Vi er utrolig glade for at kunne byde velkommen til Mr Green som en stor samarbejdspartner,” siger salgschef i VB, Mads Bro Hansen. ”Det er et spændende samarbejde for ikke blot os som klub, men også for vore tilhængere, for hvem der kan skabes spændende tiltag sammen med en international virksomhed som Mr Green.”