Vejle Boldklub har indgået en kontrakt til sommeren 2021 med Foday Trawally. Den 18-årige gambianer, der er på vej tilbage efter en længere skadespause, bliver tilknyttet U19-Ligatruppen.

Vejle Boldklub har i en længere periode haft Foday Trawally til prøvetræning og efter gambianeren torsdag den 28. marts fyldte 18 år, har klubben nu skrevet en to-årig kontrakt med gambianeren. Foday Trawally dækker de offensive positioner på banen og har senest været tilknyttet Hans Football Academy i hjemlandet Gambia.

Trawally har været igennem et længere genoptræningsforløb og Vejle Boldklub forventer ikke, at gambianeren bliver spilleklar indenfor den første måned. Som spiller fra årgang 2001 vil han også i sæsonen 2019-20 have alderen til at spille på Vejle Boldklubs kommende U19-hold.