Vejle Boldklub har 24 timer før lørdagens Superligakamp mod Randers FC, grundet dommeren til Brøndby-kampen i søndags indberetning modtaget karantæne til klubbens to assistenttrænere, Giovanni Mazzella og Morten Bisgaard, samt en bøde til klubben på 10.000 kroner.

Direktør i Vejle Boldklub, Henrik Tønder, har følgende kommentar til kendelsen:

– Vi står fast på vores redegørelse og beskrivelse omkring situationen. Vi er meget uenige i Disciplinærinstansens kendelse, og det er tankevækkende, hvor forskelligt klubbens folk og dommeren samt 4. dommeren opfatter både ordudvekslingen og situationen. Nu er det anden gang at vi modtager en kendelse et døgn før en Superligakamp. Lige nu bruger vi al fokusset på kampen i morgen, og så mener vi, at vores redegørelse taler sit eget tydelige sprog. Vi kan konstatere at der er sat et øget fokus på Vejle Boldklub og trænerteamets gøren og laden.