Vejle Boldklub købte en andel af Tricked E-Sport i december 2017 via selskabet VB E-Sport sammen med R2 Group Holding, men parterne er nu blevet enig om at gå hver sin vej. Direktør i Vejle Boldklub Henrik Tønder fortæller her om baggrunden for udtrædelsen.

– Vi har været glade for at være en del af Tricked E-Sport gennem VB E-Sport. Vi gik ind i virksomheden tilbage i 2017 for at understøtte og samarbejde om den lokale E-Sport og for at få positioneret Vejle på E-Sports landkortet. Nu ønsker Tricked et mere nationalt perspektiv på forretningen og et geografisk skifte mod Aarhus. For Vejle Boldklub og R2 Group Holding, var den lokale forankring ankeret i vores fælles investering og derfor er det et logisk tidspunkt, at vores veje skilles på. Det har været et godt og spændende samarbejde. Vi føler også at vi udtræder på et, for Tricked E-Sport, sportsligt højdepunkt, da klubben for kort tid siden vandt sin hidtidige højeste præmieturnering. Vi ønsker Tricked det bedste i fremtiden.

VB E-Sport og Tricked’s hold i eSuperligaen fortsætter turneringen ud.

Tekst: Morten Pelch