Rekrutterings- og HR-virksomheden TornbjergSchou er nyt medlem af Vejle Boldklub Erhvervsklub. Siden begyndelsen i efteråret 2014 har TornbjergSchou haft hjemmebane i Østtårnet på Vejle Stadion, og nu er firmaet efter en kortere pause igen en del af holdet bag Vejle Boldklub.

 

– Vi er igen gået med i Vejle Boldklub Erhvervsklub, fordi vi ser gode muligheder i klubbens netværk for ledere. Med vores beliggende i Østtårnet på Vejle Stadion er det oplagt, at vi bakker op om Vejle Boldklub, men vi skal også se nogle kommercielle muligheder for TornbjergSchou i samarbejdet. Her så vi nogle muligheder i VB’s ledernetværk, og det har været rigtig godt, siger medindehaver af TornbjergSchou, Frank Richard Schou.

 

Han driver TornbjergSchou sammen med Helene Tornbjerg. De har begge solid erfaring med rekruttering og headhunting og har tidligere siddet på den anden side af bordet som direktører i virksomheder. Kundegrundlaget spænder fra den lille ejerledet virksomhed til store internationale koncerner.

 

– Grundlæggende er vi meget bevidste om at opføre os ordentligt og gøre os umage i alle processer og dialoger med kandidater og kunder, siger Frank Richard Schou.

 

Gode ambassadører skaber forretning

TornbjergSchou arbejder primært med rekruttering og headhunting af teknisk specialist profiler op til mellemleder-niveau. Ligesom Helene Tornbjerg og Frank Richard Schou er strategisk samarbejdspartner med Ledernes Kompetencecenter inden for outplacement af ledere og direktører.

 

– Hos TornbjergSchou har vi fokus på at være attraktive for de bedste kandidater, så de bliver gode ambassadører for os, for det skaber forretning, at vi har et godt navn i deres netværk og branche. Et godt ry og de rigtige henvisninger gør, at vi kan løfte opgaven for vores kunder og skabe det rette match mellem kunde og kandidat. Den strategi har vi løst godt, og det har været en succes i de første fem år, siger Frank Richard Schou.

 

– Vores mål er at lave et godt gensidigt match for både kandidaten og virksomheden, derfor gør vi meget ud af ikke kun at finde den bedste kandidat til en virksomhed, men også sikre, at virksomheden er den rette for kandidaten. Det skal ende med en god historie for alle parter, så kandidaten skal også have dette rette billede af virksomheden på godt og ondt, siger Frank Richard Schou.

 

Læs mere om TornbjergSchou på tornbjergschou.dk