Efter en pause på et lille års tid er Vejle-virksomheden Artusbyg tilbage som guldsponsor i Vejle Boldklub. Artusbyg og virksomhedens omkring 60 dygtige og veluddannede murere, tømrere, malere, jord-, beton-, kloak- og anlægsarbejdere servicerer kunder fra det offentlige, boligforeninger samt private og erhverv primært i Trekantområdet.

Artusbyg har fokus på godt håndværk og et flot slutresultat, og servicevirksomhedens motto er derfor også nok så betegnende: Rammer med stolthed. Artusbyg havde inden sponsorpausen gennem en længere årrække været Guldsponsor hos klubben i Nørreskoven, og hos virksomheden på Islandsvej i Vejle er der tilfredshed med at være tilbage i VB’s sponsornetværk.

– Vi er glade for at være tilbage som Guldsponsor i Vejle Boldklub. Efter et svært 2017 for Artusbyg måtte vi skære ind til benet økonomisk, og derfor opsagde vi vores Guldsponsorat. 2018 har været et markant anderledes år end 2017, og derfor har vi gentegnet vores Guldsponsorat i VB, siger Bent Olsen, der sammen med Jesper Jensen er indehaver af Artusbyg.

Forretning i VB-sponsorat

Virksomheden oplever fordele ved at være sponsor i Vejle Boldklub og en del af klubbens netværk.

– Artusbygs baggrund for at være en del af netværket i Vejle Boldklub handler om to ting. Vi er en virksomhed med base i Vejle, og derfor er det naturligt at bakke op om VB, og samtidig kan vi se, at vi får forretning ud af at være med i netværket. Jeg har også inden grundlæggelsen af Artusbyg og gennem nu snart 12-13 år i alt været samarbejdspartner med Vejle Boldklub, og netværket i klubben har altid har haft en kæmpe værdi for de virksomheder, jeg har repræsenteret, siger Bent Olsen.

Han påpeger, at det kræver en indsats for at få det optimale udbytte ud af at være en del af det store erhvervsnetværk omkring VB.

– Den værdi, som den enkelte virksomhed får ud af at være en del af Vejle Boldklubs netværk, er direkte proportionel med de resurser, den energi og den tid, som virksomheden lægger i at pleje og dyrke netværket, fortæller Bent Olsen, der selv repræsenterer Artusbyg i VB’s ledernetværk efter tilbagekomsten som Guldsponsor.

– Guldsponsoratet passer godt til Artusbygs størrelse som virksomhed. Vi har mulighed for at netværke, lave kunde- og medarbejderpleje, og ydelserne i sponsoratet matcher vores behov, siger Bent Olsen.

Læs mere om Artusbyg – rammer med stolthed på Artusbyg.dk eller på www.facebook.com/Artusbyg