Dine opgaver….vores udfordringer.

Sådan hedder det på SOAK A/S’ hjemmeside. Det nye medlem i VB’s Erhvervsklub er en Vejle-baseret IT virksomhed, der har fokus på data og Microsoft relaterede teknologier. SOAK A/S, der har til huse i Foldegade lige ved Økolariet har netop – den 23-02 – haft 10 års jubilæum og har kunder såvel i Danmark som i udlandet, fx Letland, USA og Thailand. Firmaet har fire medarbejdere i Foldegade samt ni i Indien.

Firmaets fokusområder er Microsoft SQL servere, Microsoft Dynamics NAV og Business Intelligence.

”Jeg er jo gammel Vejle-dreng, så det er først og fremmest et sponsorat med hjertet,” siger Søren Frydensbjerg, partner i SOAK A/S og certificeret underviser i Microsoft.

”Samtidig kan vi selvfølgelig drage fordel af det store netværk, der er omkring VB,” uddyber Søren Frydensbjerg. ”Jeg har tidligere været inde som sponsor og nyder den gode og glade stemning, der er under kampene – det er virkelig en god social kontekst. Hvis man selv er åben, kan man sagtens skabe kontakter og få sat et møde op.”

SOAK A/S hjælper deres kunder med at implementere økonomisystemer, og ifølge Søren Frydensbjerg er firmaets typiske kunder mindre produktionsvirksomheder med en 30-40 ansatte.

Læs mere på http://www.soak.dk.