Randers Kød Engros, der er ny Guldsponsor i klubben, har til huse på Haraldsvej i Randers og blev etableret i 1976. Virksomheden har godt 35 medarbejdere.

Randers Køds kunder er alt lige fra hoteller, restauranter og cafeer til forlystelsesparker, kantiner, slagterforretninger, sygehuse og efterskoler m.m.

”Hovedvægten ligger på kantiner, restauranter, slagtere og supermarkeder,” fortæller Poul Henriksen fra ejerkredsen.

Virksomheden leverer varer af høj kvalitet, og alle leverandører er omhyggeligt udvalgt.

”Vi leverer overalt i Danmark – også til Sjælland – som hovedregel dagen efter bestillingen,” siger Poul Henriksen. Virksomheden råder over 14 kølebiler og egne chauffører.

”Vi kan levere alt kød, såvel dansk som udenlandsk – kunden går aldrig forgæves,” garanterer Henriksen. ”Vores svinekød er hovedsagelig dansk, men kan også være fra lande som Irland, Tyskland og Holland. Oksekød skaffes fra hele verden, lam fx fra New Zealand og Irland og fjerkræ fra Frankrig. Vi har et kæmpenet af leverandører.”

Firmaet er også certificeret til at sælge økologisk kød. ”Selv om der er stigende interesse for økologi, er det dog stadig et begrænset marked,” forklarer Poul Henriksen. ”Der er et forholdsvis begrænset udvalg, hvilket gør, at økologisk kød koster to-tre gange så meget som konventionelt, så salget er stadig i det små.”

Randers Kød lægger vægt på kvalitet og service. ”Vi taler meget med vore kunder, ofte flere gange om ugen,” fortæller Poul Henriksen. ” Vi lægger stor vægt på det tætte samarbejde og den gode sparring. Kunderne går aldrig forgæves med ønsker om nye produkter, og vi kan omvendt byde ind og give gode råd omkring tilbudsvarer og menukort. Vort personale er faguddannet – dvs. kokke eller slagtere.”

Randers Kød Engros er meget synlig i sportens verden og optræder eller har optrådt som sponsor i fodboldklubber som Randers, Viborg, Hobro og Skive samt i håndboldverdenen.

”Dels har vi jo en direkte interesse i at sælge pølser til stadion, dels giver det en positiv synlighed og profilering at være tilknyttet elitesporten – ikke mindst Superligaen med den store TV-eksponering,” forklarer Henriksen.

”Reklamen på den store LED-skærm med vort slogan ”Nok Danmarks Bedste Kødleverandør vil blive set og kendt af mange.”

Poul Henriksen kender Henrik Tønder og Mads Bro fra sin tid i Haderslev. ”Her betyder de personlige relationer meget, og vi lukkede aftalen på blot en tre-fire dage her i sommer,” slutter Poul Henriksen.

Læs mere på https://randerskoed.dk.