Middelfart Sparekasse, der blev grundlagt i 1853, har 18 afdelinger over hele landet – fortrinsvis i Østjylland. Hovedkontoret ligger selvsagt i Middelfart.

I over 25 år har Middelfart Sparekasse været repræsenteret i det centrale Vejle. Først på hjørnet af Vedelsgade og Vesterbrogade, senere på Vestre Engvej, hvor den centrale Vejle-afdeling ligger nu. Fra primo 2019 samles afdelingerne i Ødsted, Vinding og Vejle imidlertid på en ny adresse – Toldboldvej 2, hvor der til den tid vil være godt 30 medarbejdere.

”Vore produkter er såmænd ikke så meget anderledes end andres – Middelfart Sparekasses særkende er nok vores nærvær og tilgængelighed,” pointerer afdelingsdirektør Annemette Søgaard Jeppesen. ”Vi har intet call-center – for os er det vigtigt, at kunderne får direkte fat i deres personlige rådgiver.”

Sparekassens tilgang til at drive pengeinstitut ser ud til at virke. Middelfart Sparekasse har flere år i træk toppet flere forskellige analyser af kundetilfredsheden blandt de danske pengeinstitutter. Tre år i træk har sparekassen også toppet en imageanalyse, som finansmediet Finanswatch og analyseinstituttet Wilke står bag.

”Vi vil naturligvis gøre alt for netop at bevare tilgængeligheden og kontakten til kunderne,” understreger Annemette Søgaard Jeppesen. ”Rent professionelt vil det også betyde en værdifuld faglig sparring for medarbejderne, at vore tre afdelinger flytter sammen på én adresse.”

Pengeinstituttet har samlet set mere end 10.000 kunder i Vejle-området. Der er naturligvis mange privatkunder iblandt, men også mange mindre og mellemstore virksomheder har valgt sparekassen til.

Middelfart Sparekasse har i omegnen af 500 sponsor- og samarbejdsaftaler med lokale foreninger og organisationer.

”Vi vil gerne kanalisere penge tilbage til lokalsamfundet,” fortæller afdelingsdirektøren. ”Vi støtter bredt – lige fra den lille kunstforening eller idrætsklub til eliten. Selv om VB er byens stolthed, tror jeg, vi alle kan mærke, at det giver noget ekstra, at vi er tilbage i den bedste række. Derfor vil vi gerne yde vores bidrag til, at VB kan forblive i det bedste selskab i mange år..”

Læs mere på https://midspar.dk/om-midspar/afdelinger/vejle samt på Facebook.