Line Minea Ramdal åbnede i november 2013 Blomsterhuset Ramdal på Vongevej i Tørring. I august 2016 flyttede hun forretningen til Bredgade tættere på Torvet.

”Selv om vi kun har flyttet os 80 m, har det betydet meget for vores omsætning at rykke nærmere til Torvet,” konkluderer indehaver Line Ramdal. ”Derudover har vi fået 100 m2 ekstra til butikken, hvilket også var vigtigt for os.”

Line Ramdal har tre ansatte og søger i øjeblikket en fjerde, hvilket indikerer, at det går godt for Blomsterhuset Ramdal, som betjener et stort opland – lige fra Vejle over Brande til Horsens.

”Konkurrencen er hård i branchen – ikke mindst fra supermarkederne – så vi må hele tiden være fremme i skoene og på forkant,” fortæller indehaveren.

”Vi går gerne en ekstra mil for vore kunder og prøver at være så fleksible som overhovedet muligt. Ønsker en kunde skovjordbær i kransen, tager vi i skoven og plukker dem. Og vi kan reagere hurtigt – skal nogen med en times varsel have sendt en bårebuket ud, klarer vi det også.”

Line Ramdal understreger vigtigheden af, at man som blomsterhandler har fokus på tidens trends.

Bloggere og influencere har her meget at skulle have sagt. I øjeblikket hitter pastelfarvet brudeslør, som ligefrem kaldes ’bloggerblomsten’, fortæller Ramdal, der også nævner, at høje, luftige sommerbuketter er in.

Blomsterhuset Ramdal forestår også forskellige events som ølsmagning og kurser i blomsterbinding for personaleforeninger.

”Kunderne skal føle sig specielle, og vi vil gerne give dem oplevelser og forkæle dem lidt,” fastslår indehaveren.

Line Ramdal roser forretningsklimaet i byen.

”Det er bedre end mange andre byer af den størrelse – kommunen ser alvoren i, at byen behøver et blomstrende handelsliv.”

Om baggrunden for at gå ind i VB’s Erhvervsklub, siger Line Ramdal:

”Min mand, som jeg har kendt i 11 år, er fodboldtosset, og jeg går som rigtig VB-pige selvfølgelig også med på Stadion. Dertil kommer jo, at vi gerne vil have adgang til det store netværk, som VB jo har. Alle – også erhvervskundegruppen – har brug for blomster, og vi leverer gratis, også til Vejle.”

Læs mere på https://www.blomsterhusetramdal.dk samt på Facebook