Vejle Boldklubs tophold i U19 Ligaen var markant mest på bolden i lørdagens udekamp mod SønderjyskE, men måtte alligevel nøjedes med uafgjort mod rækkens nummer sidst.

Vejlenserne kom foran efter 41 minutter, da Adama Fofana opsnappede en opspilsfejl hos værterne og fandt U17-landsholdsangriberen Wahid Faghir (Future Vejle-klubber: Nørremarken og VB), som sikkert udnyttede chancen.

Anden halvleg startede skidt for Steffen Kielstrups mandskaber, da to hurtige scoringer af hjemmeholdet vendte stillingen fra 0-1 til 2-1. Begge mål faldt efter fejl i gæsternes opspil.
– Efter at have spillet på 70-80% i hele kampen, så fik vi først løftet os op på vores vanlige niveau, da SønderjyskE kom foran. Den første time var ikke god nok fra vores side, men med en god afslutning fik vi trods alt det ene point og kunne godt have vundet med lidt større skarphed, beretter Steffen Kielstrup.

Det udlignende scoring kom fra Valdemar Sadrifar. I slutminutterne havde Wahid Faghir flere store chancer, men desværre var der ikke flere scoringer i støvlerne på landsholdsspilleren denne dag.
– Generelt var det en skuffende præstation på en dag, hvor vi mødte en modstander, som vi burde kunne slå. De var dog med end os på viljen, hvilket vi ikke kan være tilfredse med, siger Steffen Kielstrup, som roste U17-landsholdsspiler Oliver Nielsen for en overbevisende debut i U19 Ligaen.

I startopstillingen havde Vejle Boldklub hele tre spillere med, som stadigvæk har alder til U17-fodbold. De tre årgang 2003-spillere er de to tidligere Bredballe IF-spillere Oliver Nielsen og Phon-Ek “Guy” Maneekorn Jensen, samt tidlligere nævnte Wahid Faghir.

Vinterpausen venter nu for Steffen Kielstrups mandskab, som i skrivende stund ligger nummer to i U19 Ligaen, hvor kun er OB er foran vejlenserne i tabellen. Nordsjælland kan dog gå forbi Vejle Boldklub inden jul, da de stadigvæk mangler to kampe inden vinterpausen.

U19-mandskabet åbner forårssæsonen for klubbens elitehold i, når der er topopgør mod OB i Ådalen lørdag d. 22. februar kl. 12.30.

Se stillingen i U19-Ligaen her.

U19-Ligaen 2019-20, VB Parken
Lørdag den 30. november 2019 kl. 13.00
SønderjyskE – Vejle Boldklub 2-2 (0-1)
41. 0-1 Wahid Faghir