Der var skiftet meget ud på U19-holdet, da mandskabet lørdag tog imod konkurrenterne fra SønderjyskE i VB Parken.
Trænerteamet var anderledes end normalt, da Bo Møller og Steffen Kielstrup var på træneruddannelse. Det betød ansvaret for U19-mandskabet lå hos U17-cheftræneren Kim Leth Andersen suppleret af U17-assistenten Jacob Thychosen og den normale U19-assistent Frank Rasmussen.

Til opgøret mod SønderjyskE var hele tre U17-spillere i startopstillingen, da Guy Jensen, Christian Gammelgaard og Gustav Callø alle var med fra start.
Vejlenserne fik ikke den bedste start på opgøret, da gæsterne allerede efter 11 minutter var foran 2-0. Herefter viste Christian Gammelgaard sin fremragende sparketeknik, da han tog et træk ind i banen og med sit venstreben flot følte den ind i hjørnet. Kort efter udlignede en anden U17-spiller, da Gustav Callø kom i vejen fra et udspark fra SønderjyskE-målmanden, hvorefter returbolden gik i mål. SønderjyskE kom foran inden pausen, da de efter et fint angreb fik scoret til 3-2.

Fra anden halvlegs start var der markant Vejle-dominans og efter et lille kvarter fandt den franske prøvespiller Hocine Belcacem med en lille genialitet Christian Gammelgaard, som sikkert omsatte den fine aflevering til endnu en flot scoring og en udligning til 3-3.
Herefter blev Alexander Jensen indskiftet og gjorde en markant forskel, da han scorede kampens sidste to mål. Specielt scoringen til 4-3 var knastørt og godt sparket ind.
– Sejren var fortjent. I anden halvleg var vi mindst et niveau over SønderjyskE, hvilket resultatet heldigvis også viste til sidst, fortæller Kim Leth Andersen, som havde ekstra roser til anfører Tobias Sommer og den normale U17-spiller Christian Gammelgaard.

Vejle Boldklub – SønderjyskE 5-3 (2-3)
07. 0-1
11. 0-2