Valdemar Sadrifar (f. 2001), midtbaneprofil på Vejle Boldklubs U19-Ligahold, træner i denne uge med spanske Levante. 18-årige Sadrifar underskrev tidligere på efteråret en to-årig aftale med VB.

Talentchef Steen Thychosen er glad for, at endnu en ung VB’er er under radereren i en europæisk klub.

– Levante har scoutet Valdemar Sadrifar i fire kampe i løbet af efterårssæsonen. Valdemar har ikke kun imponeret i U19-Ligaen i denne halvsæson, men også spanierne, der henvendte sig til os med henblik på at få lov til at se ham an i deres omgivelser. Valdemar er i Levante i en uge og træner med deres bedste ungdomshold. Vi håber, at han får en god oplevelse i et andet fodboldmiljø og bliver inspireret, siger Steen Thychosen.

Valdemar Sadrifar, der kom til VB fra U17-Ligaholdet i AGF, har i efteråret scoret seks mål i U19-Ligaen, hvilket gør ham til topscorer i VB.

Læs mere om Valdemar Sadrifars kontraktindgåelse med VB her.