Vejle Boldklubs ungdomsligahold er tilbage på eget græs i VB Parken efter sidste uges forårspremiere i Silkeborg. Modstanderen er AGF og U19-Ligaholdet skal allerede i ilden fredag aften, mens U17-Ligaspillerne sendes i kamp lørdag middag.

Vejle Boldklubs ungdomselitehold fik ikke den bedste forårspremiere i sidste uge. U17-spillerne tabte 6-0 i Silkeborg, mens U19-Ligaholdet spillede 1-1 i Søhøjlandet. Nu venter endnu en jysk konkurrent i kampen om vigtige point i tabellerne. U17 skal bibeholde placeringen i den sjove ende, når AGF er modstanderen. AGF er dobbelte af U17-Ligaen, men har i år ikke sammen momentum. Hos VB er Wahid Faghir og Andreas Jungdal tilbage efter en tur med U17-landsholdet. Sæsonpremieren i Aarhus i august mellem klubberne endte med en sejr på 2-0 til VB.

På U19-Ligaholdet skal man forsøge at holde den gode stime på hjemmebane, hvor det i de sidste to hjemmekampe er blevet til 10 mål. Først fem mod FC København og siden fem mod FC Nordsjælland. Modstanderen er AGF, der har et stærkt ældste ungdomselitehold. Da klubberne mødtes i Aarhus i august blev det 1-1 i en jævnbyrdigkamp.

Fredag den 8. marts

U19-Ligaen kl. 18.00
Vejle Boldklub – AGF

Lørdag den 9. marts

U17-Ligaen kl. 12.00
Vejle Boldklub – AGF

Kampene spilles i VB Parken. Hellumvej 9, 7100 Vejle.