Vejle Boldklubs ungdomselitehold har fået planlagt vinteropstartens træningskampe. U17- og U19-Ligaholdene skal for første gang i mange år udenlands, da de rejser på træningslejr i Side i Tyrkiet fra den 3. februar og en uge frem.

Talentchef Steen Thychosen og trænerstaben omring klubbens ungdomselitehold har haft klubbens ungdomsspillere på træningsbanen i en uge efter vinterpausen. Nu har de også fået de sidste brikker på plads i opstartsprogrammet og der venter klubbens talenter to spændende måneder inden der spilles om points igen fra marts. Talentchefen er stolt over at kunne fortælle, at klubbens bedste ungdomsspillere har fået en træningslejr i Tyrkiet på plads.

– Det er stort for talentsektoren at få træningslejren i Tyrkiet på plads. Det sker med stor velvilje fra direktør og ejerkredsen. Det er en fantastisk mulighed for spillere og trænere at være sammen under varmere himmelstrøg og forberede den kommende forårssæson. Vi arbejder på at arrangere to kampe til hvert hold under opholdet, men det er ikke endeligt på plads. Den øvrige del af opstartsprogrammer er i Danmark med hjemlige modstandere og tyske hold, som vi har gode erfaringer med at møde, siger Steen Thychosen.

Der skal 41 spillere og 6 trænere/ledere med, når Vejle Boldklubs ungdomsafdeling i februar rejser på træningslejr i Tyrkiet.

Ungdomsholdenes opstartsprogram:

Lørdag den 13. januar – søndag den 14. januar
Vejle Boldklub (U17) deltager i Range Bau Cup, Berlin
Tysklands største indendørsstævne for U17-hold

Lørdag den 20. januar kl. 13.00
Vejle Boldklub (U17) – FC København

Torsdag den 25. januar
FC St. Pauli – Vejle Boldklub (U17)
Spillested: Træningsanlæg, Hamborg

Niendorfer TSV – Vejle Boldklub (U19)
Spillested: Træningsanlæg, Hamborg

Søndag den 28. januar
Holstein Kiel – Vejle Boldklub (U17)
Holstein Kiel – Vejle Boldklub (U19)
Spillested: Træningsanlæg, Kiel

Lørdag den 3. februar – lørdag den 10. februar
Træningslejr for U17- og U19-Ligaholdene i Side, Tyrkiet
Der arbejdes på at arrangere én til to træningskampe for de respektive hold i Tyrkiet

Tirsdag den 20. februar kl. 17.30
Vejle Boldklub (U17) – Viborg FF

Lørdag den 24. februar kl. 12.00
Vejle Boldklub (U17) – Esbjerg fB
Vejle Boldklub (U19) – Esbjerg fB

Lørdag den 3. februar kl. 13.00
Vejle Boldklub (U19) – Næsby Boldklub
Spillested: VIES

Forårspremieren for Vejle Boldklubs U17-Ligahold er lørdag den 3. marts mod HB Køge på udebane. VB’s U19-Ligahold spiller forårspremiere lørdag den 10. marts mod Silkeborg på hjemmebane.