Vejle Boldklubs U17- og U19-Ligahold skal lørdag eftermiddag på besøg i Farum, hvor FC Nordsjælland venter i Right to Dream Park.

U19-Ligaholdet under ledelse af cheftræner Steffen Kielstrup og assistenttræner Bo Møller sikrede top 6 placeringen i sidste uge med sejren over OB. Det er kun i den yderste teori, at VB’erne med en sejr i Farum kan avancere en plads i tabellen. Til gengæld har FCN bronzemedaljerne at spille for. De kan med en sejr over VB sikre sig 3. pladsen for EfB, der skal håbe at VB kan hjælpe FCN. Se stillinger her.

FCN kommer til kampen med fem sejre på stribe. Blandt andet den meget opsigtsvækkende sejr på 4-0 over guldkandidaterne AaB i Aalborg. FCN har i holdets sidste fem kampe scoret fire gang i hver!

VB må til kampen undvære anfører Kasper Poulsgaard, der afsoner én spilledags karantæne efter advarslen mod OB. I efteråret vandt VB 5-2 over FCN i Vejle og det er altså værterne, der har revanche til gode. Kampen bliver reelt set et farvel til årgang 2000 i ungdomsregi, da de træder op som seniorspillere fra sommer.

I U17-Ligaen er der også meget på spil i klubbernes indbyrdes møde. FCN på 1. pladsen skal bruge en sejr for at holde Silkeborg bag sig, mens VB ligeledes skal bruge points for at bevare 4. pladsen og holde EfB på afstand. Se stillingen i U17-Ligaen her.

I efteråret vandt U17-Ligaholdet 2-1 over FCN i VB Parken. Det er et af kun tre nederlag til FCN i hele sæsonen.

Lørdag den 1. juni

U19-Ligaen kl. 13.00