Vejle Boldklubs ældste ungdomshold er stadigvæk i Skagen, og det har indtil videre været været præget af gode resultater, tilfredse trænere og spillere.

I går spillede både U16-, U17- og U19-holdene kampe og det blev resultatmæssigt lidt en blandet omgang. U19-drengene spillede 1-1 med Frederikstad efter et opgør, hvor Louie Jacobsen (2000) ellers havde bragt Vejle Boldklub foran, men en kaotisk afslutning gav en udligning til nordmændene. I dag har Claus Troelsens U19-drenge som det eneste hold haft kampfri. U19 spiller sidste puljekamp i morgen, hvorefter der med et positivt resultat ligeledes venter en semifinale i morgen aften.

Steffen Kielstrups U17-drenge gjorde i går kort proces med Ullensakar/Kisa, da der allerede efter 23 minutter stod 4-0. Både Jakob “Give” Kristensen (2001) og Mikkel Kraul (2002) scorede to mål. Anden halvleg blev ikke ret begivenhedsrig og der faldt ikke flere scoringer. I dag spillede U17-holdet puljefinale, da der var god modstand fra Frederikstad. Det blev til en 2-1 sejr efter scoringer fra Villads Rasmussen (2001) og Mikkel Kraul (2002). Dermed vandt U17-holdet puljen og i morgen middag venter Levanger i kvartfinalen, mens der med en sejr i den kamp forhåbentligt kan vente en semifinale i morgen aften.

U16-holdet spillede i går 1-1 en Vuku i en kamp, hvor modstandernes målmand leverede små mirakler i målet. I dag har de yngste Vejle Boldklub-drenge spillet godt og vundet henholdsvis 8-0 og 2-0. I morgen tidlig venter der en kvartfinale mod Bryne, og igen kan der med en sejr blive tale om to kampe på en dag, da semifinalen bliver spillet senere.

Talentchef Steen Thychosen er stadigvæk godt tilfreds med arrangementet i Nordjylland.
– De norske hold spiller fodbold på en anden måde, og det giver vores spillere en god læring. Der er mange dueller og spillet bliver til tider hektisk, men det er noget, som vores spillere kan bruge fremover, siger Steen Thychosen og fortsætter:
– Ellers har det også være yderst glædeligt, at vi har set så mange forældre bakke op om de forskellige hold. Skaw Cup gør meget for at gøre os tilfreds som klub, og det har vi bestemt også været indtil videre, fortæller talentchefen.

Tekst: Jacob Thychosen