Efter fjorten dages kamppause, skal Vejle Boldklubs ungdomselitehold i kamp mod FC København på Frederiksberg for at forsvare placeringerne i top 6 i U17- og U19-Ligaen henholdsvis.

Efter turen til Ikast og mødet med FC Midtjylland for fjorten dage siden venter nu FC København. FCK er en markant størrelse i dansk ungdomsfodbold og talentudvikling, hvilket sidste uges tildeling af stjerner i det nye DBU-licenssystem viste. Men københavnerne ligger under VB i begge rækker og der forventes to jævnbyrdige kampe.

VB kommer til begge kampe uden karantæneramte spillere.

I efteråret havde VB godt styr på FCK, da de besøgte VB Parken. U19 vandt hele 5-1, mens U17 tog en sejr på 2-1 i en kamp hvor topscorer Wahid Faghir scorede og blev udvist. Sidst forår spillede U19 2-2 i Parken mod FCK, mens U17 spillede 3-3 i København så vejlenserne har en god statistik mod Byens Hold.

Lørdag den 11. maj

U19-Ligaen kl. 13.00
FC København – Vejle Boldklub

U17-Ligaen kl. 15.30
FC København – Vejle Boldklub

Kampene spilles på KB’s anlæg på Peter Bangs Vej 147, 2000 Frederiksberg.