Vejle Boldklub har fået den første af tre træningskampe under træningslejren i Tyrkiet på plads. Paksi FC fra Ungarn er modstanderen i Antalya lørdag den 10. februar.

Vejle Boldklub ankommer til Antalya på den tyrkiske sydkyst søndag den 4. februar. Den første uge står udelukkende på træning, mens lejrens tre kampe placeres i den sidste uge. Nu er den første af tre kampe på plads, da der er arrangeret et møde med Paksi FC fra Ungarn.

Paksi FC, fra den ungarske by Paks, er stiftet i 1952 og klubben har spillet i den bedste række i Ungarn i 12 år. I sidste sæson sluttede klubben på en 5. plads ud af 12 hold. I denne sæson ligger Paksi nummer 7 ved vinterpausen. Klubben spiller forårsturneringens første kamp 14 dage efter mødet med VB, når de møder Diosgyori VTK lørdag den 24. februar.

I spillertruppen er der udelukkende ungarske spillere. Klubbens bedste placering gennem tiderne er 2. pladsen i sæsonen 2010-11. Det gav adgang til Europa League og kampe mod Hearts, Tromsø og UE Santa Coloma.

Træningskampen er Vejle Boldklubs første mod et hold fra Ungarn i nyere tid. Under træningslejrene i Tyrkiet siden årtusindeskiftet har VB mødt hold fra Tyrkiet, Rusland, Ukraine, Polen og Danmark, men ikke tidligere hold fra Ungarn. VB arbejder fortsat på at arrangere to træningskampe under træningslejren.

Træningskamp
Lørdag den 10. februar
Paksi FC – Vejle Boldklub
Antalya, Tyrkiet

Se en opdateret plan over opstartens træningskampe her.