Kjartan er ikke med til dagens opgør i Nykøbing.

Forrige søndag, seks dage før vores hjemmebanekamp mod Fremad Amager, mistede Kjartan sin kun 41-årige storebror. Det informerede han mig om inden sidste mandagstræning, og efterfølgende kaldte vi truppen og trænerteamet sammen.  Kjartan fortalte her sine holdkammerater om sit tab.

Kjartan ønskede midlertidigt at fokusere 100 procent på den kommende kamp mod Fremad Amager, og derfor ville Kjartan ikke have tabet ud til offentligheden inden opgøret.  Det ønske imødekom vi i Vejle Boldklub.

Kjartan scorede et mål mod Fremad Amager til ære for sin storebror, modtog støtte fra sine holdkammerater og rejste så i mandags hjem til Island for at deltage i begravelsen og være tæt på sin familie. Når Kjartan vender retur til Vejle, vil Vejle Boldklub, Kjartans holdkammerater, klubbens organisation og fans rykke sammen omkring ham og støtte ham. Vores tanker går først og fremmest til Kjartan og Kjartans familie på Island.

Henrik Tønder

Tekst: Morten Pelch