Vejle Boldklub får nu muligheden for at have adgang for 500 tilskuere til dagens hjemmekamp mod Skive IK.

Vejle Boldklubs direktør, Henrik Tønder, fortæller her mere om den nye situation, der nu åbnes op for på Vejle Stadion.

-Vi er på den ene side glade for, at der nu er mulighed for at få tilskuere på stadion, om end vi er kede af, at vi ikke kan give adgang til alle. Det stiller os som klub i en ulykkelig situation, hvor vi kommer til at skuffe nogle mennesker, der alle har et VB-hjerte, der banker i dem. Derfor vil jeg også opfordre til forståelse for vores valg og understrege, at vi sammen med de andre danske klubber arbejder målrettet på, at vi allerede til næste hjemmekamp kan lukke endnu flere tilskuere ind, fortæller Henrik Tønder og fortsætter:

-Vi har en række samarbejdspartnere, der gennem denne tid har støttet op om klubben uden at få eller kræve noget tilbage. Derfor har vi med denne meget korte forberedelsestid rettet en del af billetterne mod disse aktører. Samtidig vil klubbens sponsorer have mulighed for at give deres billet videre til en sæsonkortholder, hvilket flere allerede har benyttet sig af. Disse billetter bliver benyttet i en lodtrækning blandt klubbens sæsonkortholdere. Her vil vi fra klokken 10.00 i dag melde ud til de sæsonkortholdere, der er trukket ud. Det er som sagt en umulig situation, vi står i, og jeg håber, at dem, der føler sig forbigået, vil støtte op om klubben og holdet, så vi står samlet gennem dette.

Dagens opgør kan ses på TV3 Sport og Viaplay fra 18.00.

Tekst: Morten Pelch