Vejle Boldklub har skrevet kontrakter for de kommende år med Matthew Palmer (f. 2000) og Adama Fofana (f. 2001). Angriberen Palmer kommer fra New Zealand, mens midtbanespilleren Adama Fofana er fra Elfenbenskysten og de skal tørne ud for VB’s ældste ungdomselitehold i fremtiden.

Talentchef Steen Thychosen forklarer tilgangene af de to nye spillere således:

– Adama Fofana og Matthew Palmer har været her siden vi begyndte at træne i januar og de var også med på træningslejren i Tyrkiet. Det er igennem vores internationale kontaktnetværk, at vi er blevet opmærksomme på spillerne. De er blevet godt integreret i de første to måneder og det bliver spændende at se, om de kan følge op når forårsturneringen begynder snart, siger Steen Thychosen.

– Adama Fofana er en spændende midtbanespiller. Han er bevægelig og vil gerne have bolden centralt i banen. Han har indtil videre vist os, at han er meget løbestærk og har et godt blik for, hvad han skal gøre med bolden for at gøre medspillerne gode, siger Steen Thychosen, og fortsætter om angriberen Matthew Palmer.

– Matthew Palmer er en klassisk boksangriber. Han har en god størrelse og fylder selvsagt meget. Matthew Palmer er oppe imod hård konkurrence i form af topscorer Thais Damgaard Nielsen og Jonas Andersen, men konkurrencen er åben og de bedste spiller. Matthew er et år ældre end Adama og efter danske forhold, bliver han seniorspiller til sommer, siger Steen Thychosen.

Adama Fofana, der er født den 4. januar 2001, er fra Elfenbenskysten og han har underskrevet en kontrakt frem til sommeren 2020 med Vejle Boldklub.

Matthew Palmer, der er født den 16. februar 2000, er fra New Zealand og han har underskrevet en kontrakt frem til 31. december 2021. Palmer har senest spillet for Eastern Suburbs AFC i hjemlandet og han har spillet ungdomslandskampe for New Zealand.