Udekampen i NordicBet LIGA’s 23. spillerunde mod Esbjerg fB er udsat på grund af Arbnor Mucolli og Kerim Memijas landsholdsudtagelser. En ny spilledato er endnu ikke fastlagt klubberne imellem.

Som omtalt på hjemmesiden i sidste uge, så er Arbnor Mucolli og Kerim Memijas udtaget til landsholdsopgaver med U21-landsholdene i Albanien og Bosnien henholdsvis i den kommende termin. Spillerne er frigivet fra mandag den 19. marts og frem til den 27. marts. Med to landsholdsudtagelser har VB anmodet DBU og Divisionsforeningen om udsættelse af kampen i 23. spillerunde mod EfB den 25. marts og det er nu efterkommet. Klubberne er mangler endnu at fastsætte en ny spilledato, men det bliver formentlig en midtuge-kamp i april.

VB’s to kommende kampe i NordicBet LIGA bliver dermed hjemmekampene mod Skive den 16. marts og Fremad Amager skærtorsdag den 29. marts. Se VB’s opdaterede kampprogram her.