U19 vandt hos kultklub

Vejle Boldklubs tophold i U19 Ligaen leverede en stærk præstation i vinterens første træningskamp, da de i Hamburg vandt 3-0 over kultklubben St. Pauli på deres fine træningsanlæg.

Fra kampens første minut satte Steffen Kielstrups mandskab sig på spillet og spillede ligesom i efteråret en god omgang fodbold.

Vejlenserne kom foran efter en lille halv time, da tilbagevendte Jonas Andersen fulgte op på et godt hovedstød fra en stærkt spillende Aidan Liu.
Generelt var vejlenserne det dominerende hold i første halvleg og spillet var på et godt niveau.

I pausen skiftede Vejle Boldklub seks spillere, men det ændrede ikke på dominansen på banen, og kampen understregede generelt, at bredden er god hos Steffen Kielstrups mandskab.

Et lille kvarter inde i anden halvleg blev det 2-0 ved Magnus Enggaard, inden den indskiftede New Zealandske ungdomslandsholdsspiller Matthew Comroy gjorde det til 3-0 efter en soloaktion.
– 3-0 var et retvisende billede på niveauforskellen på de to hold. Det var generelt en fin præstation over hele linjen, men vi så også gode præstationer hos Aidan Liu og den franske prøvespiller Hocine, fortæller Steffen Kielstrup.

U19-mandskabet spiller næste træningskamp på lørdag kl. 12.00, når Sønderjyske kommer til VB Parken.

FC St. Pauli – Vejle Boldklub 0-3 (0-1)
27. 0-1 Jonas Andersen
57. 0-2 Magnus Enggaard Hansen