Vejle Boldklubs U19-mandskab havde en hård lørdag eftermiddag i Ikast, da de tabte 4-0 til Midtjylland.

Steffen Kielstrup måtte til opgøret undvære flere spillere som enten var skadede eller med i 1. holdets træningskamp mod Kolding.

Vejlenserne fik en sløj start på kampen og allerede efter otte minutter kom værterne foran. Resten af første halvleg var med værterne i teten og pauseføringen blev 3-0.

I anden halvleg blev det bedre for Vejle Boldklub, men igennem hele kampen var vejlenserne et skridt efter Midtjylland og slutresultatet blev 4-0, hvilket var et retvisende billede på forskellen mellem de to hold.
– Vi var på dagen mindst et par niveauer under Midtjylland, og det var en hård kamp for os. Vi var både for dårlige med bolden og i vores pres, så hele vejen igennem en skidt præstation, fortæller Steffen Kielstrup.

FC Midtjylland – Vejle Boldklub 4-0 (3-0)
08. 1-0
30. 2-0