Ovenpå den rustne indsats mod AGF i sidste weekend, skulle Vejle Boldklubs U19-Ligahold en tur til Brøndby i anden runde af slutspillet. Selvom det blev til et nyt nederlag, så var præstationen fra det unge VB-hold markant bedre, og vejlenserne kunne godt have fået point med hjem fra Vestegnen.

Det blev til et nederlag på 0-2, da Vejle Boldklub søndag eftermiddag Brøndby i anden runde af slutspillet i U19-Ligaen. Trænerstaben med Keld Bordinggaard, Morten Bisgaard og Frank Rasmussen havde Tobias Sommer fra A-truppen til rådighed, og stillede med et ganske stærkt hold i dagens kamp.

Talentchef Steen Thychosen fulgte kampen fra sidelinjen i Brøndby, og han var tilfreds med indsatsen fra de unge VB’ere.

– Mens præstationen mod AGF for en uge siden var rusten, så var vi markant bedre mod Brøndby. Derfor ærgrer det mig også, at vi taber 0-2, indleder Steen Thychosen.

– I to tredjedele af kampen er vi det bedste hold. Brøndby starter med at trykke os højt på banen, men da vi får spillet os ud af det pres, så viser vi, at vi er et boldsikkert hold. I den anden ende af banen kreerer vi også målchancer. Oliver Provstgaard har en stor hovedstødschance efter hjørnespark, men målmanden redder. Set over hele kampen tilspiller vi os flere gode muligheder, men det er hele tiden lige-ved-og-næsten, siger Steen Thychosen.

– Brøndby scorer deres to mål med ti minutters mellemrum i 2. halvleg. Målene kommer efter personlige fejl i bagkæden. Vi spiller forkorte afleveringer der bliver farlige, og så kan en Brøndby-indskifter score to mål. I det sidste kvarter trykker vi virkelig på, men det får vi ikke noget ud af. Vi gav alt hvad vi havde i dag, men det var desværre ikke nok til at få noget med hjem. Nu har vi to kampe tilbage – mod FC Midtjylland og FC København – og der håber jeg, at vi får sat et godt punktum for en på mange måder flot sæson, siger Steen Thychosen.

FC Midtjylland venter på onsdag i Ikast, mens der rundes af mod FC København på lørdag i VB Parken. Umiddelbart efter opgøret mod FCK går spillerne på ferie og vender tilbage til træningen mandag den 13. juli.

U19-Liga slutspil 2019-20, banerne ved Brøndby Stadion
Søndag den 28. juni 2020 kl. 15.00
Brøndby IF – Vejle Boldklub 2-0 (0-0)
54. 1-0 Giran Pyne-Cole