Vejle Boldklubs U19-mandskab spillede lørdag forårets første kamp, da de på udebane på JYSK Park mødte Silkeborg.

Steffen Kielstrups mandskab satte sig på spillet fra kampens start, og var det dominerende mandskab. Effektiviteten var dog ikke i top, og gæsterne formåede ikke at bringe sig foran. Efter 32 minutter måtte VB-målmand Andreas Foged vise, at han var en dygtig målmand, da han reddede et straffepark begået af Andreas Broe, der spillede venstre back i stedet for en skadet Ibrahim Fard. Stillingen ved pausen forblev ved 0-0, hvilket værterne fra Silkeborg kunne være mest tilfredse med.

Kampbilledet ændrede sik ikke i anden halvleg, hvor det stadigvæk var Vejle Boldklub i mest boldbesiddelse. Efter 65 minutter kom fortjenesten, da en godt spillende Valdemar Sadrifar bragte VB foran efter et flot angreb. Føringen varede dog ikke ret længe, da Silkeborg efter en omstilling fik udlignet efter 72 minutter. Det blev ikke til flere mål i de resterende 20 minutter af kampen, og ærgrelsen var til at få øje på hos vejlenserne, da dommeren fløjtede af.
– Det var en rigtig fin kamp fra vores side, hvor vi var det dominerende mandskab fra første til sidste minut. Derfor var det naturligvis ærgerligt, at vi ikke vandt kampen, siger Steffen Kielstrup.

Med det ene point ligger Vejle Boldklub nummer syv i U19 Ligaen, hvor de efter 12 kampe har erobret 16 point.

Vejle Boldklub spiller allerede fredag aften igen, når modstanderen er AGF i VB Parken kl. 18.00.

U19-Ligaen 2018-19, JYSK Park, Silkeborg
Lørdag den 2. marts 2019 kl. 13.00
Silkeborg IF – Vejle Boldklub 1-1 (0-0)
65. 0-1 Valdemar Sadrifar