U19-Ligaens tophold fra FC Midtjylland er modstanderen for Vejle Boldklub i lørdagens kamp i VB Parken. Der er kick-off kl. 12.00.

Cheftræner Steffen Kielstrup spillere har ikke været i tællende ligakamp siden 29. september, hvor holdet på udebane tabte 3-4 til Brøndby. Siden har flere af spillerne været med på reserveligamandskabet og dermed har holdet haft kamptræning i de sidste par uger.

Vejlenserne har scoret otte mål i de sidste to U19-Ligakampe, men også lukket syv mål ind. Modstanderen fra FC Midtjylland er rækkens bedste mandskab og topper tabellen. I landskamppausen har holdet mistet deres mangeårige træner, da Kenneth Andersen er blevet forfremmet til Superligatræner i klubben. I stedet er det rutinerede Claus Therkildsen der står i spidsen for midtjyderne.

VB er fortsat en del af den bedste halvdel i U19-Ligaen, men holdene ligger tæt og der venter fire svære kampe mod FC Midtjylland, FC København, OB og FC Nordsjælland inden vinterpausen.

Så sent som i juni spillede VB og FC Midtjylland 3-3 i den sidste kamp i sæsonen 2017-18.

Først efter fredagens afsluttende træningspas sættes der navne på de spillere, der skal spille kampen.

VB’s U17-Ligahold har kampfri i Ligaen denne weekend. De mødte FCM for to uger siden og besejrede midtjyderne med klare 4-0.

U19-Ligaen
Lørdag den 20. oktober kl. 12.00